Zoeken
Gratis offerteZoeken
Registreer je toestel Vraag een interventie
Gratis offerte

4 nieuwe ketels: efficiënter, slimmer en meer comfort

Bij Bulex reiken we toekomstbestendige oplossingen aan, zodat jij op elk moment geniet van een optimaal comfort. We brengen nu vier nieuwe ketels op de markt: ThemaFast Condens, ThemaPlus Condens, IsoTwin Condens en Thema Condens AS. Deze modellen zijn efficiënter, slimmer en krachtiger dan ooit. Zo kunnen we nog beter inspelen op jouw behoefte.

Elke ketel is uitgerust met FlameFit

De nieuwste Bulex-ketels bevatten future-proof technologieën om waterverspilling tegen te gaan, energie te besparen en een constante watertemperatuur te garanderen. De hypermoderne interface met touchscreen is gebruiksvriendelijk en intuïtief te bedienen. Zo stem je de warmteafgifte eenvoudig af op jouw situatie.

Maar de belangrijkste vernieuwing is FlameFit. Die technologie maakt deel uit van elke ketel uit het nieuwe assortiment en garandeert een uiterst efficiënte werking.

Elk type gas vraagt om specifieke instellingen voor een zuivere verbranding. Gaselementen kunnen bovendien wijzigen, en dan zijn er aanpassingen nodig om de efficiëntie te verzekeren. Dankzij de FlameFit-technologie gebeurt er bij de nieuwe ketels een continue verbrandingsanalyse. Een gaswijziging komt snel aan het licht, en de parameters worden automatisch bijgestuurd.

Daarnaast past de keteloutput zich automatisch aan je behoeftes aan, zodat de verbranding altijd optimaal is. Die hoge efficiëntie betekent minder vervuilende uitstoot, een minimaal verbruik en dus energiebesparing.

3 vernieuwende warmwatertechnologieën

Heb je een ketel nodig voor de verwarming van je woning én sanitair water? Dan vind je drie modellen in ons nieuwe assortiment: de ThemaPlus Condens, de ThemaFast Condens en de IsoTwin Condens. Elk van deze condensatieketels bevat een speciale techniek voor de productie en afname van warm water.

1. ThemaFast Condens

2. ThemaPlus Condens

3. IsoTwin Condens

1. ThemaFast Condens

Snel de juiste temperatuur

Met de ThemaFast Condens krijg je meteen warm water, want de platenwisselaar (die het water dat er doorstroomt opwarmt) blijft continu op temperatuur door de AquaFast-technologie. Met AquaFast loopt er minder koud water weg én je bespaart op gas, omdat de ketel minder vaak aanslaat.

2. ThemaPlus Condens

Nog minder waterverspilling

Ook de ThemaPlus Condens voorkomt verspilling, dankzij de MicroFast-technologie. Er is namelijk altijd een warmwaterreserve in een ingebouwde mini-accumulatieboiler van 3,2 liter. Het volume aan onmiddellijk beschikbaar warm water is daardoor groter dan bij AquaFast. Zo garandeert de ThemaPlus Condens nog meer zekerheid en comfort: je krijgt nooit meer een koude douche wanneer je partner tegelijk de afwas doet.

3. IsoTwin Condens

Het ultieme warmwatercomfort

De IsoTwin Condens biedt het ultieme warmwatercomfort. De hoeveelheid warm water die je tegelijk kunt afnemen, is quasi oneindig met dank aan de IsoDyn3-technologie, met twee boilers van elk 21 liter. Door de geïntegreerde warmwaterreserve slaat de ketel maar zelden aan voor kleine waterafnames. Dat zorgt voor minder slijtage en een langere levensduur. Bovendien analyseert de condensatieketel je gewoontes. Sta je elke weekdag om zeven uur op en neem je meteen een douche? Dan warmt de ketel het water op het juiste moment op. Da’s slim! De IsoTwin Condens koppelt zo maximaal comfort aan maximale energiebesparing.

Enkel verwarming? Ontdek Thema Condens AS

Wil je je cv-ketel enkel gebruiken om je woning te verwarmen? Dat kan met de Thema Condens AS, een zeer flexibele condensatieketel zonder warmwatertechnologie. Je kunt de ketel wel perfect combineren met een externe boiler voor de productie van je sanitair warm water. De Thema Condens AS is compatibel met ons volledige gamma spiraalboilers. De installateur stemt het volume af op jouw specifieke situatie (het aantal gezinsleden, het aantal aftappunten, …).

Nieuwe ketel kopen? Vertrouw op Bulex

Naast deze vier nieuwe ketels, hebben we nog drie klassiekers in ons gamma. Ook daarop kun je uiteraard blijven vertrouwen. Heb je hulp nodig bij je keuze voor een nieuwe ketel? Ontdek onze ketelconfigurator. Zo vind je snel de meest geschikte ketel én een Xpertdealer die de installatie tot in de puntjes afhandelt.

Meer informatie en een prijsindicatie?

Een van onze experts neemt contact met je op om samen de mogelijkheden op basis van je woonsituatie te overlopen, en een geschikt toestel te selecteren.