Zoeken
Gratis offerteZoeken
Registreer je toestel Vraag een interventie
Gratis offerte

Hernieuwbare energie

Je woning of sanitair water verwarmen met warmte uit de natuur, da’s duurzaam en goedkoop. Maar wat is dat nu precies, hernieuwbare energie? En hoe maak je optimaal gebruik van de gratis warmte die de natuur je biedt? Je komt hier alles te weten over groene energie, warmtepompen, warmtepompboilers en zonneboilers.

Hernieuwbare energie gebruiken voor verwarming en sanitair warm water

Bulex zet in op hernieuwbare energie. Lees hier alles over duurzame energiebronnen en innovatieve technieken voor de verwarming van je woning of sanitair warm water.

Een warmtepomp: slim én milieuvriendelijk!

Ben je op zoek naar een milieuvriendelijke manier om te verwarmen? Dan is een warmtepomp een uitstekende oplossing. Ontdek alles over dit duurzame product.

Duurzaam verwarmen: zó doe je dat!

Wil je graag een groener verwarmingssysteem installeren? Ontdek hier de oplossingen van Bulex om duurzaam te verwarmen!

Een hybride warmtepomp: het beste van 2 werelden

Een hybride warmtepomp voegt de troeven van hernieuwbare energie toe aan je bestaande verwarmingsinstallatie.

Waarom een warmtepomp bij renovatie een goede keuze is

Ook bij renovatie is het installeren van een warmtepomp het overwegen waard. Wanneer, hoe en waarom? Dat ontdek je hier.

De voordelen van een warmtepompboiler op een rijtje

Wist je al dat een warmtepompboiler een ontzettend slimme keuze is? Wij zetten de voordelen van het toestel even op een rijtje.

Duurzaam warm water? Kies voor een zonneboiler!

Genieten van een lange, ontspannende douche met duurzaam verwarmd water? Da’s makkelijk met een zonneboiler! Ontdek hier de voordelen.

De GeniaAir Mono: een milieuvriendelijke lucht/waterwarmtepomp, ook voor renovatie

Bulex biedt met de GeniaAir Mono een technologisch hoogstaande warmtepomp aan. Ontdek hier alles over de duurzame warmtepomp, met natuurlijk koudemiddel!

Vind een installateur

Op zoek naar een installateur? Wij hebben echte vakmannen die op een vlotte manier tot je dienst staan voor de plaatsing van jouw verwarmingsinstallatie. Stuk voor stuk specialisten die regelmatig door ons worden opgeleid en vertrouwd zijn met onze toestellen.

Vind de Bulex-partner in jouw regio

De beste oplossing op jouw maat

Ontdek ons aanbod

Wil je investeren in een toekomstgerichte verwarming voor je woning of sanitair warm water? Bulex heeft een ruim aanbod aan warmtepompen, warmtepompboilers en zonneboilers. Ga naar ons productoverzicht en vind het verwarmingssysteem op hernieuwbare energie dat jou een aangenaam warmte- of warmwatercomfort oplevert.