Zoeken
Gratis offerteZoeken
Registreer je toestel Vraag een interventie
Gratis offerte

Vraag een offerte aan

  • Gratis en volledig vrijblijvend
  • Vind het ideale toestel
  • Experts helpen je van a tot z
Vraag advies op maat

Je ideale verwarming in 4 stappen

Bij Bulex vind je gegarandeerd het juiste toestel voor de verwarming van je woning en sanitair water, of voor koeling. Neem snel contact op voor een vrijblijvende offerte en gepersonaliseerd advies over het meest geschikte systeem voor jouw warmte- en warmwaterbehoefte. We brengen je nadien in contact met een betrouwbare installateur en verzekeren een uitstekende dienst na verkoop.

Contacteer ons

1. Vul het formulier in

2. Een expert belt je op voor gedetailleerde info

3. Je ontvangt vrijblijvend een offerte op maat

4. De expert zorgt voor een vlotte installatie

Ontvang een offerte op maat

Vul onderstaand formulier in. Een van onze experts neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Er liep iets fout, gelieve het later opnieuw te proberen.

Vind het gepaste verwarmingssysteem

De juiste installatie voor jouw woning

Of je nu een verwarmingsketel, een airco of een warmtepomp nodig hebt: in ons uitgebreid aanbod vind je gegarandeerd een gepast toestel. We adviseren je graag over de juiste oplossing. Elke woonsituatie is namelijk anders en elk soort toestel heeft een specifieke functie. Daarom loont het zeker de moeite om een offerte aan te vragen.

Een van onze experts neemt nadien zo snel mogelijk contact met je op om samen de mogelijkheden en bijzonderheden te overlopen, en een geschikt toestel te selecteren. Indien je dat wenst, kan een specialist langskomen voor gerichter advies. Zo ben je zeker van de meest efficiënte oplossing voor de juiste prijs.

Waarom kiezen voor Bulex?

Ruim 90 jaar ervaring

Bulex bestaat sinds 1934 en is een toonaangevende speler op het gebied van verwarming. Iedere klant verdient een optimaal comfort en daarom blijft Bulex voortdurend innoveren.

Optimale service

Als klant van Bulex kun je vanaf het eerste gesprek rekenen op ervaren medewerkers. Van offerte tot en met de service na verkoop: bij Bulex sta jij voorop!

Installatie door regionale experts

Vertrouw op het Xpertdealer-netwerk van Bulex, met meer dan honderd installateurs. Dankzij deze regionale partners kan Bulex op elk moment een uitstekende service garanderen.

Kwaliteitsvolle producten

Bulex levert betrouwbare producten met een hoog rendement. Want om efficiënt te verwarmen, moet elke installatie optimaal presteren.

Bulex adviseert je

Bij Bulex vind je een gevarieerd aanbod aan verwarmings- en koelsystemen. Onze specialisten begeleiden je met plezier in je zoektocht naar de juiste oplossing voor jouw woning en specifieke behoeftes.