Zoeken
Gratis offerteZoeken
Registreer je toestel Vraag een interventie
Gratis offerte

Vind je ideale Bulex-toestel

  • Altijd de juiste temperatuur in huis en onder de douche
  • Snelle en betrouwbare installatie
  • Bespaar op je energiekosten
Ontdek jouw op-maat-verwarmingsoplossing

Zo vind je het perfecte verwarmings- en koelingssysteem

Ga je een nieuw toestel kopen, maar ben je niet zeker van het nodige vermogen of het juiste type? Maak gebruik van onze handige configurator en ontdek aan de hand van enkele vragen de oplossing die perfect past bij jouw situatie. Zo vind je meteen je weg in ons ruime aanbod aan modellen met verschillende vermogens, in uiteenlopende prijscategorieën. Een installateur bij jou in de buurt neemt nadien contact met je op.

Ga naar de configurator

Hoe werkt het?

Beantwoord zeven vragen over jouw woning en warmte- of warmwaterbehoefte, en ontvang een gepersonaliseerd voorstel voor het meest geschikte toestel en thermostaat.

Indien gewenst komt een Bulex-installateur bij je langs voor gepersonaliseerd advies en een gedetailleerde offerte.

Ga je akkoord met de offerte? Dan komt dezelfde installateur je nieuwe toestel installeren. Hier stopt de service van Bulex niet, want je kunt vertrouwen op een uitstekende dienst na verkoop.

Meer weten? Ontdek de voordelen van de configurator en het plaatsbezoek of lees het gedetailleerde stappenplan.

Vind in enkele kliks het geschikte verwarmings- of koelingssysteem

Je ideale toestel dankzij Bulex

Na het beantwoorden van de vragen krijg je twee oplossingen voorgeschoteld: een compact systeem dat beantwoordt aan je behoeften en een model met een hogere capaciteit dat meer comfort biedt. Onze technici geven je graag meer uitleg over de eigenschappen van de verschillende oplossingen.

Tijdens het plaatsbezoek bekijkt een expert of er extra bijzonderheden zijn die moeten ingecalculeerd worden. Nadien ontvang je vrijblijvend een definitieve offerte.

Bulex heeft ruim 80 jaar ervaring en blijft voortdurend innoveren. Onze meer dan honderd regionale partners bieden op elk moment een uitstekende service. Als Bulex-klant kan je dus rekenen op kwaliteitsvolle producten en op een jarenlange expertise!

Een gedetailleerd stappenplan

Stap 1: welke info ontvang je?

Het juiste toestel

Je beantwoordt zeven vragen over je specifieke situatie en de staat van je woning. De configurator toont dan enkele oplossingen die het best aansluiten bij jouw noden: een compact model en een oplossing met een hoger comfort.

De gewenste thermostaat

Eens je een keuze hebt gemaakt, krijg je ook enkele opties voor een thermostaat voorgeschoteld. Verkies je een traditionele uitvoering of de geconnecteerde versie die je kan aansturen via de MiControl-app?

Een gepersonaliseerd voorstel

Na het selecteren van het gewenste systeem laat je vrijblijvend je gegevens achter. Zo kunnen onze medewerkers je contacteren voor diepgaander advies en een gepersonaliseerde offerte. Het gepersonaliseerd voorstel is reëel en gebaseerd op jouw situatie. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. In de standaardinstallatie is het volgende inbegrepen:

  • het demonteren van je oude toestel
  • alle nodige montage-accessoires
  • de thermostaat
  • de werkuren

Het plaatsbezoek aanvragen

Heb je interesse in een aangeboden systeemoplossing? Na het invullen van je gegevens contacteert Bulex je telefonisch om een afspraak vast te leggen en in te plannen bij een Xpertdealer. In overleg met onze medewerkers kan je enkele voorkeursdata doorgeven voor het bezoek.

Stap 2: hoe verloopt het plaatsbezoek?

Deze afspraak is vrijblijvend, gratis en duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens het plaatsbezoek bekijkt de technicus je bestaande installatie, om zo het eerste voorstel aan de realiteit af te toetsen. Het is uiteraard mogelijk dat er extra bijzonderheden zijn waar de configurator geen rekening mee hield.

Aan het einde van het plaatsbezoek ontvang je een finale offerte, zowel op papier als via mail. Als je akkoord bent, kun je het voorstel meteen bevestigen, of je doet dat later elektronisch. Je bestelling is definitief nadat je van Bulex een aankoopbevestiging ontvangt via mail.

Stap 3: hoe verloopt de installatie?

De plaatsing duurt gemiddeld één werkdag. Je oude toestel wordt gedemonteerd en vervangen door een nieuw exemplaar. De installateur doet de opstart van de installatie en de eerste ingebruikname. Je krijgt een uitgebreide uitleg over de werking, het gebruik, het onderhoud en de regeling.

Je ontvangt ook alle nodige documenten en attesten, waarna de installateur met jou het installatieprotocol overloopt. Nadien neemt de specialist je oude apparaat mee. De factuur wordt per post opgestuurd.

Een dag na de installatie belt Bulex je om te vragen of alles naar wens is verlopen. Voor het verplichte onderhoud van je systeem kun je rekenen op Bulex Services.

Gegarandeerd de juiste oplossing

Overtuigd van onze kwaliteitsvolle service en de vele voordelen van de configurator? Maak snel gebruik van onze tool en ontdek meteen de juiste verwarmings- en koelingsoplossing op jouw maat.