Zoeken
Gratis offerteZoeken
Registreer je toestel Vraag een interventie
Gratis offerte

De voordelen van ons Xpertdealer-netwerk

  • Altijd een expert dichtbij
  • Een persoonlijke service
  • Meer dan 170 bekwame installateurs
Vind een Xpertdealer

Maak kennis met de Xpertdealers van Bulex

Ons Xpertdealer-netwerk bestaat uit meer dan honderd opgeleide, zorgvuldig geselecteerde Bulex-installateurs. Het netwerk is over heel België actief. Je kunt dus altijd rekenen op een uitstekende service, waar je ook woont. Onze Xpertdealers volgen extra opleidingen en kennen de producten van Bulex zeer goed. Zo garanderen wij jou duurzame kwaliteit.

Professioneel

Onze Xpertdealers zijn stuk voor stuk ervaren. Dankzij regelmatige opleidingen zijn ze altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties.

Regionaal

Je vindt zeker een Xpertdealer bij jou in de buurt, want ons netwerk van specialisten is over heel het land actief.

Xpertdealers: specialisten in advies

Ben je van plan om een nieuwe cv-ketel te kopen of een ander verwarmingstoestel, zoals bijvoorbeeld een warmtepomp of misschien wel een airco? Dan geven de Xpertdealers je met veel plezier advies. Ze zijn vertrouwd met de producten van Bulex en weten welke systeemoplossing het best past bij jouw specifieke situatie.

Je oude toestel vervangen? Da’s een goed idee

Is je systeem verouderd, maar twijfel je nog of een nieuw exemplaar wel de beste optie is? We geven je drie redenen om je oude installatie te vervangen.

Een modern apparaat haalt een hoger rendement, waardoor je een stuk zuiniger verwarmt.

Met een nieuwe systeem bespaar je tot 35% meer energie en ook de uitstoot van schadelijke gassen vermindert aanzienlijk.

Bulex-verwarmings- en koelingsoplossingen zijn milieuvriendelijker en betrouwbaarder dan ooit. Alle modellen voldoen aan de ErP-normen.

Tip! Onze productconfigurator brengt klanten en installateurs met elkaar in contact. Zo vind je snel een geschikt systeem en meteen ook een Bulex-expert in je buurt. Hij of zij komt graag bij je langs voor een plaatsbezoek om jouw warmtebehoefte en installatienoden te beoordelen.

Waarom kiezen voor een Bulex-Xpertdealer?

Alle Bulex-partners worden geselecteerd volgens specifieke kwaliteitscriteria.

  • Een brede technische kennis van de Bulex-producten
  • Zeer klant- en oplossingsgericht: jouw comfort en gebruiksgemak staan centraal
  • Oog voor detail en vakkundige afwerking

Uiteraard ondersteunt Bulex al zijn specialisten voor een optimale service. Daarom kunnen we garanderen dat elke Xpertdealer-partner:

  • binnen 4 werkdagen na het aanvragen van een afspraak, het plaatsbezoek bevestigt.
  • binnen 20 werkdagen na het tekenen van de offerte je nieuwe Bulex-toestel installeert.
  • binnen 3 dagen voor de geplande installatiedatum contact opneemt.
  • 1 uur voor aankomst verwittigt, zodat je niet nodeloos zit te wachten.

Zelf Xpertdealer worden?

Ben je een ervaren installateur en wens je meer informatie over het Xpertdealer-netwerk? Stuur een mailtje naar xpertdealer@bulex.be. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Een tevreden klant en Xpertdealer aan het woord

Luc Desmedt - klant

De kosten voor de herstelling van onze ketel zouden oplopen, net voor de winterprik. Ik wou geen tijd verliezen en nam een kijkje op de website van Bulex. Daar vond ik een korte vragenlijst. 'Hoe oud is je woning?', ‘Gaat het om een appartement of huis?’, ‘Hoe is het gebouw geïsoleerd?'. Ik heb alle stappen gevolgd en ontving snel een telefoontje voor een afspraak met een expert.

Jimmy D’Hondt - Xpertdealer

De productconfigurator is een efficiënt hulpmiddel om eindgebruikers bij de juiste installateur te brengen. Na een eerste configuratie online, gaan we op plaatsbezoek bij de klant. We kunnen in 10 tot 30 minuten de situatie volledig inschatten. We bekijken hoe we de werken aanpakken, en of er speciale vereisten zijn. Daarna leggen we de finale prijs vast.