Zoeken

Missie en visie

Al meer dan 90 jaar is Bulex één van de marktleiders in België voor verwarming en sanitair. Vandaag de dag bieden we ook eenvoudige oplossingen aan op het gebied van hernieuwbare energieën zoals warmtepompen, zonneboilers en airco.

Onze missie

Onze visie

Onze missie

Altijd aan jouw zijde

Gedurende het hele levensproces van onze toestellen staan wij aan jouw zijde, of je nu een installateur, een gespecialiseerde aannemer of een eindgebruiker bent. De duurzaamheid en eenvoudigheid van onze producten samen met onze vriendelijke, deskundige klantendienst betekent dat je echt op ons kan rekenen.

Dagelijks staan er 250 mensen voor je klaar, waaronder 160 techniekers die gans België bedienen in hun witte camionnette met de kleuren van het merk. Zij verzekeren de dienst na-verkoop en het onderhoud van onze toestellen.

Onze visie

Jouw dagelijkse professionele leven makkelijker maken

We doen er alles aan om onze trouwe Bulex-installateur de nieuwste technologische en eenvoudige topproducten te presenteren, hen te voorzien van degelijke opleidingen, hen bij te staan met technische raad en daad en hen eenvoudige tools aan te rijken die hun werk makkelijker maakt, zodat ze met een gerust hart Bulex als favoriete merk kunnen aanbevelen.

Relax, it’s Bulex

Minimale moeite, maximale efficiëntie

Ons merk krijgt de invulling die het verdient met onze slagzin “Relax, it’s Bulex”.

Bulex is meer dan een badverwarmer geworden. Onze rijke 90-jarige geschiedenis herinnert daar nog aan, maar vandaag, zijn we uitgegroeid tot een merk en eigen producent van condensatieketels, warmtepompen, zonnepanelen, slimme thermostaten, … allemaal van de nieuwste generatie, uiterst betrouwbaar en eenvoudig en gericht op de beste prestatie. Ook onze dienstverlening wordt zoveel als mogelijk afgestemd op de noden van vandaag. Zo ben je helemaal op je gemak met Bulex.