Zoeken
Gratis offerteZoeken
Registreer je toestel Vraag een interventie
Gratis offerte

Getuigenissen

De beste ambassadeurs zijn onze klanten zelf!

Wekelijks wordt er ergens een nieuwe Bulex-installatie geplaatst. Maar waarom kozen deze mensen specifiek voor Bulex? Lees hier enkele getuigenissen van tevreden klanten die bewust voor Bulex kozen.

Verfijn je zoekresultaten

Filteren op
Alles resetten

Geen resultaten gevonden

VivAir lucht/lucht-warmtepomp: een goeie keuze bij renovatie

Bianca en Frederik

Met de VivAir lucht/lucht-warmtepomp verwarm je milieuvriendelijk en energiezuinig. Zo’n warmtepomp is verrassend veelzijdig én eenvoudig te installeren. Het is dan ook de ideale keuze bij renovatie. Bianca en Frederik zijn alvast erg tevreden over hun VivAir lucht/lucht-warmtepomp: “We kunnen nu makkelijk zelf de temperatuur regelen en in de zomer is de aircomogelijkheid fantastisch. De warmtepomp werd trouwens geïnstalleerd toen we op ons werk waren. Dat ging vlot!”

VivAir verwarmt en koelt "Kabien"

Pascal Sablain

"Kabien" is een compacte, modulaire, multifunctionele en milieubewuste woning, voorzien van alle comfort en een modern design. De installatie van het bedrijf Ecodomo koelt en verwarmt "Kabien" met een Bulex lucht/lucht-warmtepomp VivAir.

Een warm gevoel dankzij de Thema Condens FAS 65

Hugo Wagemaker

Een prachtige langgevelvilla in een groene wijk in Brasschaat: hier wordt gewerkt aan een ingrijpende verbouwing. De woning heeft nog haar klassieke looks van toen ze werd gebouwd in de jaren 60 maar binnenin heeft ze een metamorfose ondergaan. Met dank onder meer aan de Bulex Thema CONDENS FAS 65, die al meteen voor een aangenaam gevoel zorgt.

Snelle vervanging dankzij onze Xpertdealer

Luc Desmedt

December 2016. In het appartement van Luc Desmedt in Kessel-Lo is de verwarmingsketel defect. Het toestel heeft er intussen 20 jaar op zitten. En vervangen is de boodschap. Een korte zoektocht op het internet leidt naar Bulex Xpertdealer. Even later is Luc, zonder het zelf te beseffen, de eerste klant van Bulex Xpertdealer.

Nieuwe doorstromer op één dag geplaatst

Bert Portael

Dit voorjaar liet Bert Portael, afkomstig uit Belsele, zijn verwarmingsketel vervangen. Nadat een eerste zoektocht niet het gewenste resultaat opleverde, zocht Bert zijn toevlucht in de Bulex Xpertdealer. Met succes ditmaal. Zijn woning wordt nu verwarmd met een nieuwe Bulex-ketel, netjes binnen de prijs- en tijdsafspraken geïnstalleerd.

Makkelijk kiezen met de online tools

Filip Garmyn

Na 18 jaar trouwe dienst begon de Bulex verwarmingsketel van de familie Garmyn een beetje te sputteren. Voor de opvolger koos Filip Garmyn vol overtuiging opnieuw voor Bulex. In zijn zoektocht naar een vervangtoestel vond hij een handig hulpmiddel in de online tool Xpertdealer.

Nieuwe condensatieketel

Familie Verreys

Het echtpaar Verreys woont al 30 jaar comfortabel in hun huis in Sint-Stevens-Woluwe en is altijd tevreden geweest over hun Bulex-ketels. De eerste werd geïnstalleerd toen het huis werd gebouwd en was na 15 jaar trouwe dienst – een volstrekt normale levensduur – aan vervanging toe.

Nieuwe condensatieketel zorgt voor gemak bij gezin van zes

Gijselinck-Serneels

Het was brute pech die Nico en Katrien noopte een nieuwe condensatieketel te installeren. Het evalueren van de mogelijkheden verliep via de tool Xpertdealer. Het gezin van zes heeft nu een nieuwe verwarmingsketel die gekozen werd met oog op de geplande verbouwingen.