Zoeken
Gratis offerteZoeken
Registreer je toestel Vraag een interventie
Gratis offerte

Je verwarming beheren vanop afstand?

Da's zo geregeld

Geniet van individueel verwarmings- en sanitair warmwatercomfort en hou je energieverbruik in de gaten - dankzij onze slimme regeloplossingen.

Onze slimme besturingen volgen jouw regels

Met je smartphone kan je elke dag al zo veel geconnecteerde toestellen controleren en beheren. Ook steeds meer en meer huishoudtoestellen zijn verbonden met internet. Dus waarom dan ook niet je verwarming thuis? Een slimme woning verdient ook een slimme verwarmingsinstallatie.

Van moderne kamerthermostaten tot slimme regelingen voor je verwarming en warmwatersysteem - er is een slimme oplossing voor elke behoefte. En je zal zien: in een mum van tijd ingesteld en klaar voor gebruik. Met een telefoontje naar de installateur in je buurt is je intelligente verwarmingssysteem zo goed als geregeld. Daarvoor hoef je helemaal geen nieuw toestel te kopen!

Bepaal je individuele comforttemperatuur tot op de graad nauwkeurig en geniet van aangename warmte terwijl je moeiteloos je energiekosten onder controle houdt. Bovendien zijn onze bedieningselementen ook een visuele aanwinst dankzij hun moderne, eigentijdse design.

Jouw voordelen

Individueel comfort

Niet te warm, niet te koud... met onze slimme regelaars stel je altijd je exacte gevoelstemperatuur in voor een aangenaam warm huis en geoptimaliseerd sanitair warmwatercomfort. Er zijn een heleboel slimme programmeringsfuncties zoals vooraf gedefinieerde tijdvensters die je helpen om energie te besparen, zelfs voor de productie van warm water.

Dubbele besparingen

Nooit eerder was het zo eenvoudig om je energieverbruik in de gaten te houden. Onze slimme regelingen helpen je om altijd met maximaal rendement te verwarmen en zo veel energiekosten te besparen. Dankzij eenvoudige tijdprogrammeerfuncties kan de ingestelde temperatuur bijvoorbeeld automatisch worden verlaagd wanneer je niet thuis bent. 1°C temperatuurverlaging levert immers tot 7% energiebesparing op! Bovendien draag je ook je steentje bij aan het klimaat door veel CO2-uitstoot te besparen.

Flexibele regeling

Geef jezelf een warm welkom als je thuiskomt na een lange dag. Zet je verwarming aan via een app terwijl je onderweg bent en stuur op die manier je hele verwarmingsinstallatie aan met slechts één bediening. Pushmeldingen informeren je over de gezondheidstoestand van je verwarmingssysteem. Je kan er dus steeds vanop aan dat het probleemloos werkt. Relax, it's Bulex.

Intuïtieve bediening

Dankzij de stapsgewijze begeleiding en de tijdprogramma-assistent stel je jouw verwarming in volgens jouw persoonlijke voorkeuren in minder dan 2 minuten. Het handige displayformaat en de overzichtelijke menustructuur versnellen de navigatie.

Makkelijke installatie

Zelfs als je bestaande installatie niet nieuw is, kan je er een intelligente installatie van maken. Je installateur helpt je daarbij. Je hele systeem vernieuwen, is dus niet nodig. Heb je thuis al een domoticasysteem, dan kan je jouw verwarming daarmee connecteren.

Toekomstvaste aanpassingen

Interesse in hernieuwbare energie voor je verwarming? Vraag je installateur naar onze duurzame oplossingen, zoals zonnepanelen, warmtepompen en de bijhorende MiPro Sense thermostaat met afstandsbediening. Zo krijgt jouw verwarmingssysteem een future-proof upgrade.

Wat is een regeling?

De regeling is het brein van elk verwarmings- en warmwatersysteem om optimaal comfort te leveren tegen de laagste kosten.

Met een regeling beheer je de instellingen van je centrale verwarming en pas je de installatie volledig aan, aan jouw individuele behoeften.

Slimme regelingen bieden bepaalde voordelen t.o.v. kamerthermostaten.

Weersafhankelijk

Een weersafhankelijk regeling houdt rekening met de buitentemperatuur terwijl een kamerthermostaat de verwarming regelt in functie van de kamertemperatuur. Weersafhankelijke regelingen “weten” dus wanneer het buiten kouder wordt en spelen daarop in.

De aanvoertemperatuur van je cv-ketel is bepalend voor de hoeveelheid te produceren warmte. Weersafhankelijke regelingen maken van deze aanvoertemperatuur een variabele waarde die wijzigt in functie van de buitentemperatuur. Dit betekent:

 • efficiënte en zuinige werking van de ketel
 • besparing op de verwarmingskosten

Connecteerbaar

Geconnecteerde regelingen zijn verbonden met je thuisnetwerk via een internetmodule. Dit laat toe je verwarmingssysteem van éénder waar te beheren via een app. Handig wanneer je vergeten bent de verwarming uit te schakelen of als je terugkomt van vakantie.

De voordelen zijn:

 • intuïtieve bediening op afstand via smartphone of tablet
 • eenvoudig verbruik controleren en beheren
 • programma’s invoeren en/of wijzigen voor een slimmer klimaatbeheer

Een slim assortiment - kies jouw favoriet!

De juiste regeling hangt af van je persoonlijke woonsituatie en van je individuele wensen. Wil je jouw comfort verhogen? En daarnaast ook energiekosten besparen? Kortom: wat moet jouw slimme oplossing kunnen?

Van basic tot super-gesofistikeerd: voor elke thuissituatie hebben we een gepaste, intelligente verwarmingsoplossing.

MiPro Sense

 • Systeemregelaar
 • Compatibel met cv-ketels en warmtepompen
 • Geschikt voor aansturen van meerdere circuits (max. 3)
 • Weersafhankelijk: buitenvoeler inbegrepen
 • Connecteerbaar via MiGo Link-internetmodule
 • Bediening op afstand via MiGo Link-app

Naar de MiPro Sense productpagina

MiSet

 • Kamerthermostaat
 • Compatibel met cv-ketels
 • Geschikt voor aansturen van 1 circuit
 • Upgrade naar weersafhankelijk mogelijk: buitenvoeler in optie
 • Connecteerbaar via MiGo Link-internetmodule
 • Bediening op afstand via MiGo Link-app

Naar de MiSet productpagina

MiGo Select

 • Slimme kamerthermostaat
 • Compatibel met cv-ketels
 • Geschikt voor aansturen van 1 circuit
 • Weersafhankelijk: buitentemperatuur via internet
 • Te connecteren via MiGo Link-internetmodule (vereist)
 • Bediening op afstand via MiGo Link-app

Naar de MiGo Select productpagina

Internetmodule MiGo Link

Met internetmodule MiGo Link upgrade je je thermostaat of systeemregelaar in een vingerknip tot geconnecteerde toestellen.

 

Complete ontzorging met monitoring op afstand

Een onderhoudscontract van Bulex is je beste garantie op een installatie die langdurig in perfecte conditie blijft.

Bulex heeft ook contracten waarbij je geconnecteerd verwarmingstoestel automatisch en vanop afstand wordt gemonitord. Zo detecteren we problemen nog voor ze optreden en grijpen proactief in.

 

Ontdek onze formules

Veelgestelde vragen