Zoeken
Gratis offerteZoeken
Registreer je toestel Vraag een interventie
Gratis offerte

Jouw partner voor future-proof verwarmings- en koeloplossingen

Comfort in huis hangt voor een groot deel af van de binnentemperatuur. Met onze efficiënte en duurzame technologieën maken we het je makkelijk om die perfect op je wensen af te stemmen. Onze intelligente verwarmings- en koeloplossingen zijn mild voor jouw budget én voor het klimaat.

Wat kan Bulex voor je doen?

Alles wat we doen, begint bij jou!

Bij Bulex doen we zoveel meer dan toestellen installeren of onderhouden. Als één van de leiders in de Belgische sector van verwarming en koeling bieden we je duurzame oplossingen en diensten die perfect afgestemd zijn op je dagelijks leven. In de loop van de voorbije decennia is onze merknaam een begrip geworden, dat in de eerste plaats staat voor betrouwbaarheid. Daarom geldt vandaag, meer dan ooit: Relax, it’s Bulex!

We zijn er altijd voor je. Met gebruiksvriendelijke producten en een onberispelijke service van een technicus in jouw buurt. Beschouw Bulex dus gerust als jouw bondgenoot.

Onze oplossingen en diensten zijn betaalbaar, toegankelijk en afgestemd op wat jij nodig hebt. Zo werken we perfect op maat en word jij op je wenken bediend.

Onophoudelijk werken wij verder aan de duurzaamheid en de efficiëntie van onze producten. Zo zorgen we samen voor een duurzamere toekomst.

Op verkenning doorheen onze intuïtieve en efficiënte oplossingen

Vlotte vervanging

Milieuvriendelijke verwarming

Intelligente systemen

Intelligente verwarming

Vlotte vervanging

Je condensatieketel vervangen? Da’s zo geregeld!

Bulex maakt het je makkelijk. Met ons systeem van ketel-vervanging bespaar je jezelf flink wat tijd en zorgen. Via onze configurator kom je te weten welke toestellen geschikt zijn voor jouw woning. Dan kan de installateur in je buurt ter plaatse komen kijken om de beste keuze te maken. Zo ben je zeker van een degelijke installatie voor een correcte prijs. Daarna kan je rekenen op een zorgeloze opvolging en service.

Milieuvriendelijke verwarming

Samen zorgzaam met onze natuurlijke grondstoffen

Efficiëntie kan ook eenvoudig zijn. Onze warmtepompen maken het je heel het jaar door gezellig comfortabel. Ze verlagen je CO2-voetafdruk én het bedrag op je energiefactuur. Profiteer van onze ervaring met verwarmingstechnologie. Onze duurzaamheid geldt niet enkel voor groene voorvechters!

Intelligente systemen

Comfort dat je écht een goed gevoel bezorgt

Stel je voor: een ketel die zo slim is dat hij zijn efficiëntie zelf regelt. Bulex biedt je een systeem dat zich op jouw dagelijkse gewoonten afstemt. Zo krijg je warm water en een aangename temperatuur op de plaatsen én de momenten dat je ze nodig hebt. Dat bespaart je pakken energie. Het milieu en je portemonnee zullen glunderen.

Intelligente verwarming

Altijd en overal geconnecteerd

Met onze geconnecteerde oplossingen kan je jouw verwarmingssysteem raadplegen en besturen waar je ook bent. Zo bespaar je niet alleen op je verbruik, maar ben je ook gerust, of je nu thuis bent, op het werk, of er even tussenuit. Relax, it’s Bulex!

Dit mag je van ons verwachten

Individueel comfort

Onze slimme, geïntegreerde oplossingen en diensten maken jou het leven echt makkelijker. Je energieverbruik is optimaal, je hebt een duidelijk zicht op je kosten en je kan die efficiënt controleren en verbeteren. Alles is op jou en je gezin afgestemd, eenvoudig en gepast. Zo maak je van duurzaamheid een tastbaar voordeel. En wordt je dagelijks leven zo relax als je zelf wil.

Simpelweg flexibel

Stel je voor dat je verwarming een soort vriend is. Hij kent je gewoonten en past zich aan. Wel, onze duurzame technologieën zijn echt zo! Met tal van intelligente en vernieuwende functies wordt jouw verwarming efficiënter, betrouwbaarder en duurzamer. Zo is er bijvoorbeeld onze Flame-Fit technologie, die continu het gas/luchtmengsel in de brander van de ketel optimaliseert en op die manier de meest efficiënte en zuinige werking van je cv-ketel garandeert. Dat noemen wij intelligente efficiëntie, en daar kan jij van profiteren.

Voor een groene toekomst

Samen beschermen we onze natuurlijke bronnen. Daarom voorzien wij voor je huis duurzame verwarmingstechnologieën. Efficiëntie en een streven naar zo weinig mogelijk energieverbruik zijn net zo belangrijk als de makkelijke bediening van je toestellen en intelligente, geconnecteerde diensten. Zo vermijden we onnodige kosten en CO2-uitstoot, elke dag opnieuw.

Gerust vanaf het begin

Geniet van het comfort in je huis, met een zalig gevoel van gerustheid. Vanaf het begin helpen we jou het ideale verwarmingssysteem te vinden. Dat kan online, of met de hulp van een installateur in jouw buurt. Onze verwarmingsoplossingen zijn gebruiksvriendelijk en passen perfect in jouw woning. Bij vragen zijn we er voor jou, vandaag, morgen … zolang je Bulex er is! Geniet van je thuis.

Waarmee kunnen we je helpen?

Graag maken we je even wegwijs, zodat je op de juiste plek belandt.

Welk toestel kiezen?

Gebruik onze handige configuratie-tool

Welke producten vind je bij Bulex?

Hier is ons overzicht

Van welke diensten kan je gebruik maken?

Ontdek ze hier

Waar vind je de Bulex-installateur in jouw buurt?

Altijd vlakbij

Waarmee kunnen we je helpen?

Graag maken we je even wegwijs, zodat je op de juiste plek belandt.

Welk toestel kiezen?

Gebruik onze handige configuratie-tool

Welke producten vind je bij Bulex?

Hier is ons overzicht

Van welke diensten kan je gebruik maken?

Ontdek ze hier

Waar vind je de Bulex-installateur in jouw buurt?

Altijd vlakbij

Meer over Bulex

Ken je de Bulex Xpertdealer?

Xpertdealer, da’s de naam van ons uitgebreide netwerk van bekwame Bulex-installateurs die wij zorgvuldig geselecteerd hebben. Jouw garantie voor kwaliteit en service!

Wat onze klanten van ons vinden

De beste reclame gaat van mond tot mond, en dat geldt ook voor ons. Bekijk de getuigenissen van Bulex-klanten. Je steekt er zeker iets van op!

De Bulex-missie: altijd aan je zijde staan

Hoe lang je toestel ook meegaat, en dat kan héél lang zijn, kan je op ons rekenen. Want onze service is net zo duurzaam als onze producten!

Boeit het Bulex-verhaal je en zou je met ons mee willen werken?

Teamwork met wederzijds vertrouwen, een win-win partnership … Klinkt dat jou als muziek in de oren en ben je thuis in onze sector? Klik dan hieronder om te ontdekken hoe we kunnen samenwerken. Welkom, partner!