Zoeken
Gratis offerteZoeken
Registreer je toestel Vraag een interventie
Gratis offerte

Altijd aan jouw zijde

Bulex is al meer dan tachtig jaar een toonaangevende speler in verwarming, sanitair en koeling met gebruiksvriendelijke toestellen die je moeiteloos in je woning laat installeren. Onze expertise zetten we in om onze klanten de beste service te geven. Uiteindelijk is het slechts een kwestie van keuze.

Maak jouw keuze

Partner voor future-proof verwarmings- en koelsystemen

Dankzij onze brede waaier van diensten en producten kunnen we je bij elke vraag of elk probleem snel verder helpen. In ons ruime aanbod ontdek je ongetwijfeld een oplossing voor jouw specifieke behoefte.

Bulex staat voor betrouwbaarheid, advies op maat en een uitstekende klantenservice.

Gasketels

Oplossingen voor verwarming en verwarmen van sanitair water

Warmtepompen & Airco

Oplossingen voor verwarming, koeling en verwarmen van sanitair water

Boilers

Oplossingen voor opslag van sanitair warm water

Waarmee kunnen we je helpen?

Graag maken we je even wegwijs, zodat je op de juiste plek belandt.

Welk toestel kiezen?

Gebruik onze handige configuratie-tool

Welke producten vind je bij Bulex?

Hier is ons overzicht

Van welke diensten kan je gebruik maken?

Ontdek ze hier

Waar vind je de Bulex-installateur in jouw buurt?

Altijd vlakbij

Waarmee kunnen we je helpen?

Graag maken we je even wegwijs, zodat je op de juiste plek belandt.

Welk toestel kiezen?

Gebruik onze handige configuratie-tool

Welke producten vind je bij Bulex?

Hier is ons overzicht

Van welke diensten kan je gebruik maken?

Ontdek ze hier

Waar vind je de Bulex-installateur in jouw buurt?

Altijd vlakbij

Tips & tricks

Een geconnecteerd verwarmingssysteem en een contract voor je onderhoud

Met een onderhoudscontract hou je je Bulex verwarmingssysteem in topconditie. Maar wist je dat een geconnecteerd toestel nog meer mogelijkheden biedt?

Wat is het rendement van een warmtepomp?

De investering in een warmtepomp betekent een besparing op de energiefactuur. Lees alles over de terugverdientijd en het rendement.

Waarom een warmtepomp bij renovatie een goede keuze is

Ook bij renovatie is het installeren van een warmtepomp het overwegen waard. Wanneer, hoe en waarom? Dat ontdek je hier.

Zo helpt Bulex je gasverbruik verminderen

Hoe verbruik je minder gas? Natuurlijk heeft je eigen gebruik een impact, maar een zuinige ketel brengt je al een heel eind. Zoals die van Bulex.

Producten in de kijker

Laatste generatie condensatieketels

Bulex biedt toekomstbestendige oplossingen! We brengen vier nieuwe ketels op de markt, die efficiënter en slimmer zijn dan ooit. Ontdek hier alle nieuwigheden.

Verwarmen met een slimme thermostaat

Met onze MiPro Sense systeemregeling kan je niet alleen je verwarming eenvoudiger dan ooit instellen, maar ook je energieverbruik nauwlettend in de gaten houden.

Milieuvriendelijke warmtepomp, ook voor renovatie

De GeniaAir Mono lucht/water-warmtepomp zorgt voor verwarming, koeling en warm waterproductie en laat ongeëvenaarde prestaties optekenen dankzij het natuurlijk koudemiddel R290.

Koelen en verwarmen met airco

De lucht/lucht-warmtepomp VivAir kan de warme lucht binnen in de woning afkoelen of dat proces gewoon omdraaien en koude lucht opwarmen. Makkelijk, niet?

Raadpleeg de Bulex inspiratiegids

Volledig ontspannen of net het maximale uit je dag halen begint bij een aangenaam klimaat in je woning. Daarvoor zijn heel wat systemen op de markt. Als particulier zie je door de bomen het bos misschien niet meer. Precies daarom bundelden we alle oplossingen in deze brochure.

We schetsen graag de mogelijkheden, de voordelen en de ideale toepassingen voor jouw specifieke situatie. Zo krijg je een klare kijk op de toestellen die bij je passen en merk je vanzelf waarom Bulex ook voor jou een goede match is.

 

Ontdek ons magazine

Onze toekomstvaste oplossingen

Milieubewust verwarmen

Samen beschermen we onze natuurlijke bronnen. Daarom voorzien wij voor jouw thuis duurzame verwarmingstechnologieën. Zo vermijden we onnodige kosten en CO2-uitstoot.

Intelligente systemen

Systemen die zich op jouw dagelijkse gewoonten afstemmen? Met tal van intelligente en vernieuwende functies wordt jouw verwarming efficiënter, betrouwbaarder en duurzamer.

Altijd en overal geconnecteerd

Met onze geconnecteerde oplossingen kan je jouw verwarmingssysteem raadplegen en besturen waar je ook bent. Zo bespaar je niet alleen op je verbruik, maar ben je ook gerust, of je nu thuis bent, op het werk of er even tussenuit.