Zoeken
Gratis offerteZoeken
Registreer je toestel Vraag een interventie
Gratis offerte

Part of the family

Al 90 jaar een warme thuis voor iedereen

90 jaar na de start is Bulex een veelzijdige aanbieder van systemen voor verwarming, koeling en sanitair warm water. Daar zijn we uiteraard trots op.

Doorheen de decennia zijn ons bedrijf en ons merk sterk geëvolueerd, maar ons DNA blijft onveranderd.

Het maakt Bulex tot vandaag dé slimme, bewuste en menselijke keuze.

#relaxitsbulex

De slimme keuze

Van de efficiënte technologie in onze toestellen tot de connecteerbaarheid en het futureproof karakter: het maakt van Bulex de slimme keuze voor je warme thuis.

De bewuste keuze

Jij kiest bewust voor Bulex. Wij kiezen op onze beurt bewust voor toegankelijke prijzen en een milieuvriendelijke aanpak. Van productieflow tot geïnstalleerd toestel.

De menselijke keuze

Bulex is een merk voor en door mensen. Je hebt altijd een installateur dichtbij en elke vraag krijgt snel een helder antwoord. Wij laten je niet in de kou staan. Relax, it’s Bulex.

Het vertrouwen van klanten zoals jij en de expertise van een rijk netwerk aan installateurs dragen elke dag bij aan ons succes.

Bedankt voor het vertrouwen. Op naar 100 jaar futureproof oplossingen en een ijzersterke service.

Download ons Relax-magazine

Tips en tricks voor jouw gezin, nieuwe oplossingen en nieuws van achter de schermen bij Bulex? Lees het allemaal in ons Relax-magazine.

MIJN GEGEVENS

Het formulier kon niet verzonden worden omdat bepaalde verplichte velden ontbreken.

Daarom heet ons gratis magazine Relax:

  • Je maakt kennis met ons volledige gamma voor modern wooncomfort.
  • Je ontdekt hoe je jouw woning futureproof maakt met Bulex.
  • Je maakt kennis met onze ijzersterke service, onze duurzaamheidsinspanningen en ons enthousiast team.

Samen gaan we voor meer inzicht en meer warmte- en warmwatercomfort.

Onze toekomstgerichte oplossingen

Condensatieketels

Een aangenaam binnenklimaat creëren en je sanitair water efficiënt verwarmen? Met een Bulex-gasketel geniet je van uitstekend comfort in verwarming en sanitair warm water. De unieke FlameFit®-technologie garandeert een optimale verbranding. In onze brede range vind je ongetwijfeld de ketel op maat van jouw verwarmings- en warmwaterbehoefte.

Warmtepompen

De warmtepompen van Bulex halen 75 % van hun energie uit de buitenlucht. Dat is efficiënt verwarmen met de kracht van de natuur. Onze warmtepompen combineren een stille werking met betrouwbare technologie, connectiemogelijkheden en een zee aan mogelijkheden. Van klein tot groot vermogen, mono of split, nieuwbouw of renovatie? We’ve got your back.

Hybride verwarming

Combineer je cv-ketel op gas met hernieuwbare energie. Een hybride warmtepomp vormt een zuinig, duurzaam en comfortabel verwarmingssysteem. Met hernieuwbare energie als basis en een fossiele back-up voor piekmomenten of een snelle boost maken we warmtepompen toegankelijker voor de renovatiemarkt. Stoom je thuis nu al klaar voor de toekomst.

Geconnecteerde oplossingen

Energieverbruik monitoren, je verwarming programmeren of bijsturen, of het gemak van remote service ervaren? Het kan, met onze geconnecteerde thermostaten en regelingen. Toestellen verbinden is kinderspel met de plug-and-play internetmodule. Je geniet meteen van volledige controle over je verwarmingssysteem en van een snellere oplossing van eventuele problemen.