Zoeken
Gratis offerteZoeken
Registreer je toestel Vraag een interventie
Gratis offerte

Het nieuwe verwarmen

Ervaar een nieuw, intelligent verwarmingssysteem dat uitgerust is om autonoom te werken en zo de perfecte temperatuur in je huis te verkrijgen. Efficiëntie, gecombineerd met zuinigheid en milieuvriendelijkheid. Zo geniet je zorgeloos van optimaal comfort in huis.

Vind het gepaste verwarmingssysteem

Een intelligent en betrouwbaar verwarmingssysteem

Onze intelligente ketels zijn uitgerust met intelligente functies. Daardoor herkennen ze jouw gewoonten en stemmen ze hun werking af op jouw gebruik van verwarming en warm water. Zo ben je zeker van een optimale efficiëntie, zonder energieverspilling.

IsoDyn³

Eén van deze technologieën is IsoDyn³, dat na verloop van enkele weken je gebruiksgewoonten analyseert. Zo kan je intelligente ketel anticiperen op je behoeftes. Bijvoorbeeld: door de waterreserves op het juiste moment op te warmen, garandeert je ketel jouw optimaal comfort. Daardoor voorkom je onnodig energieverbruik.

FlameFit

Een tweede voorbeeld is onze FlameFit technologie, die veranderingen in het lucht-gasmengsel anticipeert en zo de verbranding optimaliseert.

Bovendien kan je deze intelligente ketels combineren met een slimme thermostaat en bijhorende app. Dat maakt ze buitengewoon efficiënt en dankzij de intuïtieve bediening uiterst gebruiksvriendelijk en comfortabel.

Kies voor individueel comfort, bijvoorbeeld door het optimaal afstemmen van de temperatuur van je warm water. Met onze geconnecteerde diensten en innovatieve functies creëer je meer vrijheid en win je kostbare tijd.

Met je juiste installatie verwarm je jouw huis op de meest efficiënte manier. Zo bespaar je op je energieverbruik terwijl je van optimale warmte geniet.

Via de handige app heb je permanent zicht op je verbruik. Zo weet je op elk moment wat de optimale manier van verwarmen is en hoeveel energie je daarbij bespaart.

In de kijker: MiPro Sense

Combineer jouw condensatieketel met de MiPro Sense regeling en installeer de bijhorende MiControl-app. Zo kan je de verwarming per kamer en je warm water regelen. En zo vermijd je verspilling en onnodige stookkosten.

Kies het verwarmingssysteem dat bij jou past

Welk systeem is ideaal voor jouw woning? Onze handige configuratietool helpt je de ketel te vinden die past bij jouw woonsituatie. Daarna kan je jouw systeem compleet maken met de gepaste thermostaat. Zo werkt je ketel optimaal en ga je zuinig om met energie. Dat geeft een gerust gevoel!

  • Stap 1: Beantwoord 5 eenvoudige vragen.
  • Stap 2: Kies uit de geselecteerde ketels, en daarna uit de geselecteerde thermostaten.
  • Stap 3: Verfijn je zoektocht op basis van je persoonlijke situatie. Want iedereen woont anders. Een vrijblijvend bezoek van de installateur in je buurt is de ideale oplossing. Zo weet je precies wat je nodig hebt en vermijd je verrassingen.

Maak van je thuis je ultieme comfortzone

Ontdek onze andere intuïtieve en efficiënte oplossingen

Vlotte vervanging

Milieuvriendelijke verwarming

Intelligente verwarming

Vlotte vervanging

Je condensatieketel vervangen? Da’s zo geregeld!

Bulex maakt het je makkelijk. Met ons systeem van ketel-vervanging bespaar jezelf flink wat tijd en zorgen. Via onze configurator kom je te weten welke toestellen geschikt zijn voor jouw woning. Dan kan de installateur in je buurt ter plaatse komen kijken om de beste keuze te maken. Zo ben je zeker van een degelijke installatie voor een correcte prijs. Daarna kan je rekenen op een zorgeloze opvolging en service.

Milieuvriendelijke verwarming

Samen zorgzaam met onze natuurlijke grondstoffen

Efficiëntie kan ook eenvoudig zijn. Onze warmtepompen maken het je heel het jaar door gezellig comfortabel. Ze verlagen je CO2-voetafdruk én het bedrag op je energiefactuur. Profiteer van onze ervaring met verwarmingstechnologie. Onze duurzaamheid geldt niet enkel voor groene voorvechters!

Intelligente verwarming

Altijd en overal geconnecteerd

Met onze geconnecteerde oplossingen kan je jouw verwarmingssysteem raadplegen en besturen waar je ook bent. Zo bespaar je niet alleen op je verbruik, maar ben je ook gerust, of je nu thuis bent, op het werk, of er even tussenuit. Relax, it’s Bulex!

Waarmee kunnen we je helpen?

Graag maken we je even wegwijs, zodat je op de juiste plek belandt.

Welk toestel kiezen?

Gebruik onze handige configuratie-tool

Welke producten vind je bij Bulex?

Hier is ons overzicht

Van welke diensten kan je gebruik maken?

Ontdek ze hier

Waar vind je de Bulex-installateur in jouw buurt?

Altijd vlakbij

Waarmee kunnen we je helpen?

Graag maken we je even wegwijs, zodat je op de juiste plek belandt.

Welk toestel kiezen?

Gebruik onze handige configuratie-tool

Welke producten vind je bij Bulex?

Hier is ons overzicht

Van welke diensten kan je gebruik maken?

Ontdek ze hier

Waar vind je de Bulex-installateur in jouw buurt?

Altijd vlakbij

Bulex: meer dan 90 jaar ervaring en expertise

Relax, it’s Bulex

Al meer dan 90 jaar is Bulex één van de Belgische marktleiders voor verwarming en verkoeling.

De Bulex-missie: altijd aan je zijde staan

Zo lang je toestel meegaat, en dat kan héél lang zijn, kan je op ons rekenen, 7 dagen op 7. Want onze service is net zo duurzaam als onze producten! Samen met jou bepalen we welk toestel het best bij je woning past.

Kies de onderhoudsformule die jou past

Regelmatig onderhoud van je ketel houdt je toestel in goede staat. Kies de gepaste onderhoudsformule; zo ben je jarenlang gerust! Bulex draagt service hoog in het vaandel. Vraag dat maar aan ons netwerk van 160 techniekers.