Zoeken
Gratis offerteZoeken
Registreer je toestel Vraag een interventie
Gratis offerte

Al 90 jaar een warme thuis voor iedereen

Je ideale verwarming in 4 stappen

Bij Bulex vind je gegarandeerd het juiste toestel voor de verwarming van je woning en sanitair water, of voor koeling. Neem snel contact op voor een vrijblijvende offerte en gepersonaliseerd advies over het meest geschikte systeem voor jouw warmte- en warmwaterbehoefte. We brengen je nadien in contact met een betrouwbare installateur en verzekeren een uitstekende dienst na verkoop.

Contacteer ons

1. Vul het formulier in

2. Een expert belt je op voor gedetailleerde info

3. Je ontvangt vrijblijvend een offerte op maat

4. De expert zorgt voor een vlotte installatie

Ontvang een offerte op maat

Vul onderstaand formulier in. Een van onze experts neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Er liep iets fout, gelieve het later opnieuw te proberen.

Vind het gepaste verwarmingssysteem

De juiste installatie voor jouw woning

Of je nu een verwarmingsketel, een airco of een warmtepomp nodig hebt: in ons uitgebreid aanbod vind je gegarandeerd een gepast toestel. We adviseren je graag over de juiste oplossing. Elke woonsituatie is namelijk anders en elk soort toestel heeft een specifieke functie. Daarom loont het zeker de moeite om een offerte aan te vragen.

Een van onze experts neemt nadien zo snel mogelijk contact met je op om samen de mogelijkheden en bijzonderheden te overlopen, en een geschikt toestel te selecteren. Indien je dat wenst, kan een specialist langskomen voor gerichter advies. Zo ben je zeker van de meest efficiënte oplossing voor de juiste prijs.

De slimme keuze

Van de efficiënte technologie in onze toestellen tot de connecteerbaarheid en het futureproof karakter: het maakt van Bulex de slimme keuze voor je warme thuis.

De bewuste keuze

Jij kiest bewust voor Bulex. Wij kiezen op onze beurt bewust voor toegankelijke prijzen en een milieuvriendelijke aanpak. Van productieflow tot geïnstalleerd toestel.

De menselijke keuze

Bulex is een merk voor en door mensen. Je hebt altijd een installateur dichtbij en elke vraag krijgt snel een helder antwoord. Wij laten je niet in de kou staan. Relax, it’s Bulex.